Değerli Müşterilerimiz,

                Çalışanlarımızın, müşterilerimizin ve toplumun sağlığını önceliğimiz olarak görüyoruz. Bu zor günlerde evde daha çok vakit geçireceğiniz ya da çalışmalarınızı evden yönetmek zorunda kalacağınızın farkındayız. Tüm ekibimiz ve yazılım sistemlerimiz siz değerli müşterilermiz ve aileleriniz için çalışmalarına kesintisiz devam ediyor. Mevcut altyapımız ve sistemlerimiz bu sıkıntılı süreç içerisinde hazır konumda çalışmaya devam edecektir. Gereken durumlarda sistemlerimize hızlı bir şekilde müdahale edebiliyoruz. Yani kullanmış olduğunuz yazılımlarınızda, web sitelerinizde, mail sistemlerinizde, sosyal medya hizmetlerinizde ve diğer tüm hizmetlerimizde herhangi bir sıkıntı, problem yaşanmaması için elimizden geleni yapıyoruz.

Bizde bu süreçte;

  • Hem ekibimiz hemde toplumsal sorumluluk açısından teknolojik altyapısı hazırlanmış olan uzaktan erişim modeline geçmiş bulunmaktayız.
  • Program ve diğer hizmetlerimizin eğitimleri teknik personellerimiz tarafından sosyal mesafe korunarak, uzaktan bağlantı yolu ile gerçekleştirilecektir.
  • Olası bir sorun veya probleme yönelik görev başında olacak teknik ekibimizin ofis ortamında temel sağlık malzemeleri, sterilizasyon envanterleri eksiksiz olarak temin edilmiş ve kullanım yönetmleri konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.
  • Tüm kurumsal ziyaretlerimiz, belirlenen toplantı zamanları, etkinlik katılımları ve firma program eğitimleri  sürecin gelişimine bağlı olarak yeniden planlanmak üzere durdurulmuştur.

Bu önlemlerin müşteri desteklerimizi ve yazılım devamlılığını etkilemeyeceğini, tüm teknik alt yapı ekipmanların fiziksel olarak yedekli olduğunu ve operasyonun normal şekilde devam edeceğini özellikle belirtmek isteriz.

Küresel bir salgın olan korona virüsü’nün ülkemizde yayılmasını engellemek amacıyla çalışanlarımız ve toplum sağlığı için yapılan düzenlemeler konusunda anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.


SİNOBİL YAZILIM