Avantajları

* Erişim Kolaylığı
Web Tabanlıdır, İnternete bağlı herhangi bir bilgisayardan çalışabilir. İstenilen her yerden (Evde, işyerinde, seyahatte, tatilde) istenilen zamanda sisteme girilerek işlem yapabilme avantajı...

* Bağımsız Kullanabilme;
Kurulum gerektirmez, PC’de ayar gerektirmez, Virüs girdi, Çöktü, datam kayboldu, erişmiyor, vb. her türlü pc’den kaynaklı program hataları yaşamaz ve sıkıntı yaşamazsınız.

* Düşük İşletme Yatırımı,
Güncel HTML, PHP, Ajax, Java Script uygulamaları ile MySQL veritabanında ve Linux serverlarda çalıştığından dolayı yüksek donanım maliyetleri ve gereksiz server ve SQL lisans harcamalarında, bunlarım upgrade maliyetlerinden ve işletim maliyetlerinden kurtulursunuz.

* Gelişmiş Yetkilendirme;
Üç aşamalı ve çok fonksiyonlu yetkilendirme özelliği ile firmadaki her personelin kendi erişebileceği alanları ayrı ayrı tanımlayabilirsiniz. Örnek olarak santral operatörü firma iletişim bilgilerine ulaşabilirken, silme ve değiştirme yetkisini elinden alabilirsiniz. Ayrıca diğer tüm alanları da sınırlayabilirsiniz.

* Gelişmiş Güvenlik Altyapısı,
Aşamalı ve çok fonksiyonlu güvenlik altyapısı, kayıt loglama ve arkaplan düzenli yedek sistemi ile yazılımı son derece güvenli olarak kullanabilirsiniz.

* Esnek Kod Yapısı;
Sistem ileride gereken gelişme ve değişimlere açıktır. Zamanın ihtiyaçlara göre yeni uygulamalar ve eklenti yazılımlarla gelişebilir.

* Kolay Kullanım Özelliği;
Trader Entegre Çeltik Üretim + Numune Takip tıkla – kullan mantığına göre geliştirilmiş olup her bilgi seviyesinden kullanıcının rahatlıkla anlayıp kullanabileceği bir alt yapıda geliştirilmiştir.

Copyrights © 2024 Tüm Hakları Saklıdır